Barion Pixel
Akció!

Quadrum fali lámpa 203×103cm

Original price was: 927100,00 Ft.Current price is: 417195,00 Ft.

A Quadrum fali lámpa a dekoratív, érzelmekre ható, természetet idéző felülete képként és hangulatvilágításként is megjelenhet a belső terekben, méltó formát adva a természet lenyűgöző, formai teljesítményének.

Cikkszám: VP3403 Kategória:

Leírás

Quadrum fali lámpa

A Viaplant fali lámpáiban valódi növények felhasználásával készült panelek vannak. Ezek a növényi részek minden egyes darab esetében olyan mintázatot alkotnak, mely egyedivé és utánaozhatatlanná teszi őket. A borostyánhoz hasonló módon, az időkapszulába zárt természet így velünk él tovább otthonainkban, használati tárgyainkban.

Átvilágításukkal pedig igazán meghitt, bensőséges hangulatot varázsolnak a lakásban.

A Viaplant fali lámpák jellegzetessége az izgalmas feszültség, amit a növények gazdag, organikus formavilágának alap geometriai formákba zárása eredményez. A geometria azonban nem áll ellentétben, épp ellenkezőleg, szerves részét képezi a természetnek. Ha belenagyítunk egy-egy növényrészletbe ismétlődő alakzatokat, úgynevezett fraktálokat kapunk.

A keretezett lámpák formái visszautalások a természetben uralkodó precíz rendre, és megfelelő formát adnak a természet művészeti teljesítményének.

A Quadrum fali lámpa azonban nem csak hangulatvilágítás. Az anyag második rétege a növény származási helye, annak története. Élményt, emléket, üzenetet hordoznak és adnak át.

  • A rózsákat évezredek óta ültetik és nemesítik díszítő értékük miatt. Átvilágítva ugyanolyan misztikus hangulatot teremtenek, mint a köré szőtt történetek. A bazsarózsához megannyi hiedelem is társul. Mi a szirmok átvilágításával, annak lenyűgöző hanglatával szeretnénk megteremteni a lámpagyújtás új hagyományát.
  • A színezett széna szálas textúrája modern hatást kelt, de legalább annyira jól mutatnak egy eklektikus stílusban berendezett nappaliban vagy hálószobában is.
  • A füvet tartalmazó panelben a kipattanó piros pöttyöket a muskátli szirmainak élénk színével érjük el.  A kertek és városi zöldterületek fenntartása, valamint futballpályák gyepének karbantartása során keletkezett fű a különleges szarítási eljárásnak köszönhetően megtartja természetes zöld színét.
  • A nádtippan virágzata a nyári mezőket idézi. A 10-es úton haladva azonban a közelben húzódó mezőkre csak rápillantani tudunk, elmélyülni nincs időnk. Mi rendszeresen megállunk és begyűjtésükkel kiragadunk onnan egy részletet, hogy aztán belső tereinkbe vigyük, komfortosságot és megnyugtató hangulatot teremtve. A nádtippan ugyanis barátságos, homogén tónust jelenít meg. Átvilágítva azonban még látványosabban rajzolódik ki a festői ecsetvonásokat idéző izgalmas formavilág.

Méretek

Szélesség: 203 cm
Magasság: 103 cm
Mélység: 9 cm

A Quadrum fali lámpa paszpartus változta a természet művészeti teljesítményét hangsúlyozza.

Anyagok

Keret: felületkezelt tömörfa
Panel: Viaplant kompozit

Karbantartás

A fali lámpa tisztításhoz puha nedvesített ruhát használjon. A tisztítást kizárólag a külső felületeken végezze. Tisztítószerek használata nem javasolt.

Műszaki információk

Modell azonosító: VP3403
Alkalmazási terület: háztartási, beltéri használatra

 

További információk

Tömeg 35 kg
Méretek 203 × 103 × 9 cm
Növényminta

phragmit-s-nyari-nad