viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

A legkedveltebb növényi textúráink 2020-ban

 

Letisztult eleganciára, dekoratív természetességre vágysz? Esetleg az érzéki, titokzatos megjelenés az, ami leginkább illene hozzád? Vagy talán pont valami extravagáns, meghökkentő dísztárggyal dobnád fel az otthonod? Nálunk minden esetben a legjobb helyen jársz!

A Viaplant dísztárgyai és bútorai szinte bármelyik lakásában képesek olyan hangulatot teremteni, mely egyedi és utánozhatatlan. A különböző textúrák pedig lehetővé teszik azt, hogy te is megtaláld az egyéniségedhez leginkább illő lámpát, éjjeli szekrényt, vagy épp fali képet, ami otthonod kiemelkedő dísze, személyiséged tökéletes tükre lehet.

Most megmutatjuk neked, hogy az elmúlt hónapokban melyik növényi anyagot választották legtöbben ügyfeleink közül.

A vágott fű és a nád igazi sláger

Ügyfeleink többsége kifejezetten a letisztult, természetesen elegáns megjelenés híve. Leginkább olyan bútorokat és lámpákat keresnek, melyek megjelenése különleges és egyedi, mégsem túlságosan hivalkodó.

Az ő köreikben idén a különböző fajta vágott füvek felhasználásával előállított textúrák szerepeltek a legsikeresebben. Nem véletlenül, hiszen a belőlük készült panelek egyszerűek, mégis látványosak és képesek arra, hogy bárkinek az otthonába varázsoljanak egy darabka természetet.

A hangulatvilágítás és funkcionális mennyezeti lámpaként is elérhető Hedron modellünk éppen ezért a Poa Flori panellel is megvásárolható, mely a különleges szárítási eljárásnak köszönhetően természetes zöld színben pompázó fűféléket tartalmaz.

Külön érdekesség, hogy a Viaplant megalapítása során a különböző fűfajták szolgáltak számunkra kiindulópontként. Így az első kísérleti példányok is vágott fű felhasználásával készültek.

De a fű mellett hasonlóan népszerűek az olyan, nádból és szalmából készült textúrák is, mint a Phragmit vagy a Calam-triticum.  Melyekből egyaránt készülhet csodálatos mennyezeti lámpa, vagy épp a lakás díszeként és használati tárgyként is funkcionáló, egyedi megjelenésű világító bútor.

A hölgyek különleges kedvence, a rózsa

A rózsa örök klasszikus. Az érzékiség megtestesítője, sokan pedig csak úgy hivatkoznak rá, mint a virágok királynőjére. Nem véletlen tehát, hogy hölgy vásárlóink egyik kedvenc textúrája a rózsa és  bazsarózsa szirmok felhasználásával készült Rosa panel, melyből gyönyörű lámpa és világító bútor egyaránt készíthető.

 

A rózsaszirmokon átszűrődő fény valódi, misztikus hangulatot varázsol a hálószobába, vagy kiemelkedően egyedi dísze lehet a legelegánsabb nappalinak is.

Az extravagánsabb stílus kedvelői is megtalálják a számításuk

A Viaplant anyagai közt azok is megtalálhatják a számukra kedves textúrákat, akik a természet-közeli megjelenést szeretnék valami igazán különlegessel, extravagánssal is feldobni. A Gramina Blue és Mix nevű panelünk például a lekaszált fű textúráját gondolja tovább és egészíti ki némi emberi fantáziával. A színezett széna szálas textúrája igazán különleges, modern hatást kelt, és egy extravagánsabb otthonnak is kiemelkedő dísze lehet.

Csakúgy, mint a Gramina Blue és Mix nevű, több színkombinációval festett szénát tartalmazó textúra, melyből nem csak lámpa vagy bútor, de látványos, világító falikép is készíthető.

[/col]

[/row]

[/section]