viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Extravagáns lámpákat szeretnél a teraszodra? Most megtaláltad őket!

 

Az éjszaka egész más arcát mutatja, ha teraszodat Viaplant lámpákkal világítod be.

A teraszon használt lámpa általában jóval több, mint egyszerű világítótest. Legfőbb feladata talán nem is az általános világítás, sokkal inkább az, hogy megfelelő hangulatot teremtsen a nyári és kora őszi estéken. Minél különlegesebb megoldást választunk tehát, annál lenyűgözőbbek és emlékezetesebbek lesznek a teraszon töltött pillanatok.

 

A Viaplant különleges, növényi alapanyagok felhasználásával készült lámpái olyan atmoszférát teremtenek otthonod teraszán, mely egészen biztosan felejthetetlenné és különlegessé teszi az ott töltött estéket.

 

Gondoltad volna például azt, hogy különleges és dekoratív lámpa szinte bármilyen növényből készülhet? Az őszi lomblevelektől kezdve a rózsaszirmokon át, egészen a parlagfűig. Hogy különleges eljárással készülő alapanyagainknak köszönhetően még az egyszerű zöldhulladékból is olyan valódi érték válhat, mely méltán lehet a legszebb, legmodernebb otthon kiemelkedő dísze.

A Viaplant pedig épp ezt hozza el az otthonodba. A természet közelségét a megőrzött növény részletein, színein és textúráján keresztül. Egy olyan mindennapi használati tárgyba öntve, mint egy dohányzóasztal vagy egy mennyezeti lámpa.

A kültéri világítás jelentősége

A megfelelő kültéri világítás kialakítása legalább annyira fontos szerepet tölt be otthonunk berendezése során, mint a beltéri világításé. Nem csak azért van rá szükségünk ugyanis, hogy ne kelljen este a sötét kertben botorkálnunk. A kerti világításnak esztétikai szempontból is meghatározó szerepe van a lakberendezésben.

A megfelelő világítás hozzájárul ahhoz, hogy kellemesen érezzük magunkat otthonunkban. Hogy ha kell, ellazulhassunk, és nyugodtan, stressztől mentesen élhessük mindennapjainkat. Kialakítása tehát minden esetben gondos tervezést igényel.

A kültéri világítás persze sokféle lehet. Más megoldás lesz megfelelő a kerti ösvény, a bejárat, valamint a terasz megvilágítása esetén. Utóbbi talán legfontosabb, hiszen ez az a hely, ahol a legtöbbször fogunk megfordulni, mi és vendégeink is.

Az ide választott lámpa fogja tehát a legnagyobb figyelmet kapni, ha a kültéri világításról van szó.

Milyen lámpa kerüljön a teraszra? 

A terasz legtöbbünk számára a kikapcsolódás, az esti relaxáció fő színterét jelenti. Éppen ezért fontos, hogy olyan lámpát válasszunk, ami képes arra, hogy fényével meghitt, nyugalmas hangulatot varázsoljon. A Viaplant különleges panelekből készült lámpái pedig verhetetlenek a felejthetetlen atmoszféra megteremtésében.  

A növényi részek felhasználásával készülő, egyedi panelek egyfajta kapcsot jelentenek a természet és az ízlésesen berendezett otthon közt. Legyen szó akár padlólámpáról, akár mennyezeti világításról, egy Viaplant lámpa felkapcsolása után az az érzésünk támad, hogy a háborítatlan természet és a civilizáció komfortja egy helyen, méghozzá a saját teraszunkon olvad egybe.

Egy lépés hátra, és máris az otthon biztonságos melege vár. Egy lépés előre, és máris a kert nyugalmat árasztó, zöld lombjai ölelnek körbe minket. Teraszunk pedig az a hely, ahol ez a biztonságot adó modernség és természetes nyugalom egy különleges és egyedi lámpa formájában egyesül.

A Viaplant lámpák a házba vezető nyitott folyosón, vagy akár fedett teraszon is elhelyezhetők. Ha szeretnénk a természetközeli hatást erősíteni, körbe vehetjük őket növényekkel, de ha úgy tartja kedvünk, a letisztult, elegáns megjelenésre is törekedhetünk.

A Viaplant lámpái ugyanis természetes megjelenésüknek köszönhetően szinte bármilyen környezetbe képesek beolvadni, és olyan belsőséges hangulatot teremteni, melyet mi és vendégeink egyaránt imádni fogunk!

[/col]

[/row]

[/section]