VILÁGÍTÁS

A Viaplant alapanyagában a növényi részek víztiszta kötőanyaggal egyesülnek.  Az átvilágítható  mintázatokat úgy válogattuk össze, hogy a különböző enteriőrökbe egyaránt esztétikusan illeszkedjenek, és izgalmas hangulatot teremtsenek. 

BÚTOROK

A Viaplant bútorok egyediek és elegánsak, kialakításuknak köszönhetően pedig tartósak is egyben. Az átvilágított növényi részek színe és textúrája nyugalmas és érzelmes hangulatot kölcsönöz a szobának.

FALBURKOLATOK

A Viaplant paneljeiből készült falburkolatok a lakás bármely pontján képesek elegáns, hangulatot varázsolni, legyen szó a nappaliról, a hálószobáról vagy épp a fürdőszobáról.

KONYHA HÁTFALAK

A konyha életünk egyik legfontosabb színtere. A Viaplant paneljai nem csak szemet gyönyörködtetően egyedivé varázsolják konyhánkat, de időtálló kialakításuknak köszönhetően tisztításuk is egyszerű és biztonságos.

KIEGÉSZÍTŐK

Viaplant növény-kompozit felhasználásával nem csak használati- és dísztárgyak, de egyedi tervezésű ékszerek is készíthetők. Minden egyes darab páratlanul elegáns, és magában hordoz egy apró darabot a természetből

HASZNÁLATI TÁRGYAK

Ki gondolta volna, hogy fűből és festett szénából stílusos notesz, őszi avarból pedig akár elegáns tálca is készülhet? A Viaplant különleges alapanyaga az ilyen lehetetlennek tűnő elképzelések valóra váltására is képes.