viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Hogyan lesz a természet és a mennyezeti lámpa nagyszerű kombináció?

 

Szeretnéd, ha kicsit minden este olyan lenne, mintha a természet lágy ölén, a csillagos ég alatt töltenéd? Nos, a csillagokat ugyan még nem tudjuk lehozni neked, egyedi tervezésű mennyezeti lámpáink segítségével azonban segítünk abban, hogy te is beemelhesd a lakásodba a természetben töltött nyári esték, vagy a kellemes őszi délutánok hangulatát!

Milyen növényből készülhet mennyezeti lámpa?

Ugye te is gondoltál már arra a frissen lenyírt nyári fűben vagy épp az őszi lomblevelek közt sétálva, hogy mennyire jó lenne megőrizni ezt a tökéletes pillanatot? Hogy az aranysárga levelek már önmagukban is egy műalkotásra hasonlítanak?

Számunkra a Viaplant megalkotásakor a legnagyobb inspirációt a természet határtalan sokszínűsége jelentette. Az, hogy ezekből az idővel elillanó gyönyörűségekből legalább egy apró darabot méltó módon megőrizhessünk. Végül sikerült megtalálnunk a legjobb eljárást: a természet állandóan változó szépségét egyszerre használati tárgy és iparművészeti alkotás formájában próbáljuk meg átmenteni az örökkévalóságnak.

Gondoltad volna például azt, hogy különleges és dekoratív lámpa szinte bármilyen növényből készülhet? Az őszi lomblevelektől kezdve a rózsaszirmokon át, egészen a parlagfűig. Hogy különleges eljárással készülő alapanyagainknak köszönhetően még az egyszerű zöldhulladékból is olyan valódi érték válhat, mely méltán lehet a legszebb, legmodernebb otthon kiemelkedő dísze.

A Viaplant pedig épp ezt hozza el az otthonodba. A természet közelségét a megőrzött növény részletein, színein és textúráján keresztül. Egy olyan mindennapi használati tárgyba öntve, mint egy dohányzóasztal vagy egy mennyezeti lámpa.

Nálunk nem csak a szépség számít

A Viaplant-nál természetesen nem csak a szépségre figyelünk oda, hanem arra is, hogy az általunk készített bútorok és lámpák a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal készüljenek.

Gyártásukhoz kizárólag olyan növényi részeket használunk, melyeknek a megújulási ideje egy év, vagy annál rövidebb, hiszen ez a környezeti terhelés minimalizálása szempontjából kulcsfontosságú.

Mindemellett az általunk használt természetes alapanyagok kivétel nélkül hazai forrásból származnak és a teljes munkafolyamat Magyarországon történik. Így szállítás és a feldolgozás is úgy történik, hogy a lehető legkevésbé terhelje meg környezetünket.

Ki gondolta volna, hogy a lámpagyújtás is valódi élmény lehet?

Gyakran halljuk azt mindenfelől, hogy a szépség ott rejtőzik a legapróbb, hétköznapi dolgok mélyén is. De ki gondolná azt, hogy egy olyan egyszerű dolog is valódi élmény lehet, mint a mindennapos esti lámpagyújtás

A Viaplant növényi részek felhasználásával készült, különleges lámpái minden estét különlegessé varázsolnak. Találd meg a személyiségedhez leginkább illő növénymintázatot, és meglátod, hogy alig várod majd, hogy esténként felkapcsolhasd a mennyezeti lámpát!

[/col]

[/row]

[/section]