viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Komplett lakberendezés egyetlen bútorral? Most figyelj!

 

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen bútor elég lehet ahhoz, hogy a teljes lakás hangulatát feldobd? Hogy átalakítás nélkül is elérheted a különleges, nyugodt légkört, amire mindig vágytál a nappaliban vagy a hálószobában?

Most mutatunk egy olyan lakberendezési tippet, melynek segítségével otthonod nemcsak természetközelibb, de sokkal meghittebb és modernebb is lehet egyszerre.

A természetesség nem csak közkedvelt, de kortalan is

A lakberendezés világában a trendek évről évre változnak. Ami az egyik világkiállításon még korszerű volt, arra előfordulhat, hogy pár évvel később már csak mosolyogva nézünk.

Egyvalami azonban örök. A természetesség jegyében választott bútorok és lakberendezési kiegészítők szinte kortalannak számítanak. És hogy miért?

A természetközeli bútorok és használati tárgyak egyszerű és letisztult formavilággal rendelkeznek. Megjelenésük annak ellenére is eleganciát sugároz, ha épp modern, trendi design-elemekkel ötvözzük őket. Éppen ezért szinte bármilyen egyéb irányzattal könnyedén kombinálhatók. Azt is mondhatnánk, hogy gyakorlatilag képtelenek kimenni a divatból.

Nem véletlenül, hiszen az ember alapvetően igényli azt, hogy együtt éljen a természettel, és még nagyvárosi környezetben is törekszik a harmonikus élet megteremtésére.

A természet közelsége ugyanis megnyugtat, inspirál, pozitív hatással van a közérzetre.

Nem csoda tehát, hogy a 2020-as irányzatok egyre inkább a természetes megjelenés felé húznak, mind a textúrákat, mind a színeket, mind pedig a felhasznált alapanyagokat illetően.

Lakberendezési tárgyak és világítótestek, egyenesen a természetből

A Viaplant lámpái és bútorai segítenek benne, hogy otthonodba egy darabka természetet csempészhess. Olyan stílusos formában, mely a legmodernebb lakásbelsőben is megállja a helyét.

Szabadalmaztatott alapanyagunk legnagyobb különlegessége ugyanis az, hogy nem csak imitálja a természetet, hanem gyakorlatilag azonos azzal.

A Viaplant bútorok és világítótestek valódi növényi részek felhasználásával készülnek, és az emberi kreativitás erejével teremtenek funkciójukban teljes, ám dísztárgynak is beillő, maradandó alkotásokat.

Különleges megjelenésükkel a legmodernebb enteriőrben is megállják a helyüket és a legegyszerűbb lakásban is képesek igazán különleges, egyedi légkört teremteni.

Előtérbe került a környezettudatosság

2020 lakberendezési trendjeinek alakulását persze az esztétikus megjelenés mellett a környezettudatosság kérdésének előtérbe kerülése is nagyban befolyásolta.

A természeti kincsek és bolygónk állapotának megóvása érdekében ugyanis egyre többen fordulnak az olyan megoldásokhoz, melyek hosszú távon fenntarthatók és kevesebb olyan anyag használatát igénylik, melyek nagy ökológiai lábnyommal rendelkeznek.

A Viaplant bútorai és lámpái ebből a szempontból is kiemelkedőnek számítanak, hiszen szabadalmaztatott alapanyaguk olyan növényi részek felhasználásával készül, melyek megújulási ideje egy év, vagy annál kevesebb.

A Viaplant anyagból készült bútorok és használati tárgyak minimális környezeti terhelés mellett készülnek, és lehetővé teszik a városi zöldfelületek fenntartása során keletkezett növényi részek, valamint az agresszívan terjedő, invazív fajok hasznosítását is.

Így olyan módon birtokolhatsz otthonod falain belül egy darabkát a természetből, hogy kárt tennél abban. Hát lehet ennél bármi is manapság?

[/col]

[/row]

[/section]