viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Különleges olvasólámpák, melyek egy élményszinttel magasabbra emelik kedvenc könyved

 

Az olvasás olyan hobbi, mely kiváló lehetőséget kínál a relaxációra.Egy jó könyv mellett ellazulhatunk, segít abban, hogy kizárjuk a külvilágot és feltöltődjünk energiával. Mindezt abban az esetben persze, ha a megfelelő hangulatban és környezetben, egy jó olvasólámpa mellett kezdünk bele egy történetbe. 

Egy tökéletes könyv mellé ugyanis a tökéletes hangulatvilágítás is dukál.  

Ha Viaplant olvasólámpával veted magad a betűk közé, biztos lehetsz abban, hogy minden egyes történet igazi, emlékezetes élmény marad majd. 

Sok minden múlhat egy jó olvasólámpán

Legyen szó kalandregényről, szépirodalomról vagy romantikus történetről, egy könyv akkor igazán jó, ha képesek vagyunk megélni a lapjain leírtakat.  

Ha együtt lélegzünk, együtt izgulunk, együtt örülünk a történet szereplőivel.  

Egy könyv sikerének legfőbb titka természetesen magában az írói stílusban rejlik.  

Hiszen, ha számunkra egy történet unalmas vagy túlírt, nehezen fogjuk tudni élvezni. De rengeteg múlik az aktuális élethelyzetünkön is.   Azon is, milyen környezetben kezdünk neki az olvasásnak, hogyan tudjuk befogadni azt az üzenetet, melyet a mű közvetít felénk.  

Mennyire tudjuk kizárni magunk körül a külvilágot és mennyire tudjuk ezáltal átadni a lapokon teremtett, másik univerzumnak. 

Akár saját, egyedileg berendezett olvasósarokkal rendelkezünk, akár csak lefekvés előtt az ágyban lapozgatjuk kedvenc könyveinket, egyvalami biztos: a rituálé legfontosabb kelléke a jó olvasólámpa, melynek a fénye nélkül nem létezhet tökéletes kikapcsolódás.  

Éppen ezért fontos, hogy olyan darabot válasszunk, mely nem csak egyszerű fényforrás, de megjelenésével képes megadni a megfelelő hangulatot a legjobb történetekhez. 

Viaplant lámpával minden könyv maradandó élmény lesz

Viaplant Hedron Play olvasólámpái egyszerre használhatók egyedi hangulatvilágítás és funkcionális olvasólámpaként is, titka az egyedi megjelenésükben rejlik. Különleges külsejük képes valódi, meseszerű környezetet varázsolni otthonunkban, ezáltal segít abban, hogy kizárjuk a külvilág zavaró tényezőit.  

Ilyen módon pedig képesek egy szinttel magasabbra emelni az olvasás élményét. 

A különböző növényi mintázatoknak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja a számára ideális, megnyugtató és harmonikus hangulatot sugárzó megjelenést, ami tökéletesen illeszkedik a nappali vagy a hálószoba környezetébe.

 

Egy érzelmes, romantikus könyv már nem is lehetne szebb, mintha egy rózsaszirmokból készült olvasólámpa fénye mellett lapozgatva egy izgalmas, pörgős történet pedig még színesebb és érdekesebb lesz egy festett széna felhasználásával tervezett, különleges fényforrás mellett olvasva. 

Hedron Play lámpák által teremtett hangulatnak köszönhetően hosszú órákon át elmerülhetsz a legjobb kötetekben és úgy töltődhetsz fel energiával, hogy közben csodás élményekkel gazdagodhatsz.  

 

Ha szeretnéd, akár minden egyes hétköznap este is.

[/col]

[/row]

[/section]