viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Legyen a te csillárod a környék legkülönlegesebbje

 

Otthonunk berendezése során a megfelelő bútorok mellett nem szabad megfeledkeznünk a tökéletes csillár kiválasztásáról sem.

Egy igazán jó mennyezeti lámpa ugyanis jóval több egy egyszerű, hétköznapi fényforrásnál.

A lakás egyik központi eleme, a modern nappali fontos része, mely funkciója mellett esztétikai szereppel is rendelkezik.

Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen csillár kerül a mennyezetre.

A Viaplant lámpái a Te otthonodnak is egyedi és utánozhatatlan hangulatot kölcsönöznek. Most azt is megmutatjuk, hogyan!

A tökéletes nappaliba tökéletes csillár dukál

A nappali a lakás egyik legfrekventáltabb pontja.

Az otthon töltött idő nagy részében itt tartózkodunk, ha pedig vendég érkezik hozzánk nagy valószínűséggel itt kínáljuk majd hellyel.

Éppen ezért nem mindegy, nappalinkat milyen bútorokkal és dísztárgyakkal rendezzük be, milyen hangulatot és légkört teremtünk magunk körül.

A tökéletes csillár a szoba szerves része, megtalálni azonban nem egyszerű feladat.

Az üzletekben teljes a bőségzavar, és már a designer termékek piaca is igen sok lehetőséget kínál. Ahány otthon, annyi stílus.

Ami az egyik lakásban jól mutat, nem biztos, hogy egy másikban is esztétikus lesz.

Leszámítva persze az olyan mennyezeti lámpákat, melyek letisztult, elegáns megjelenésüknek köszönhetően szinte bármilyen környezetben jól mutatnak.

Legyen az egy modern trendek által berendezett nappali, vagy éppen egy vintage stílusú szobabelső.

A Viaplant mennyezeti lámpái mutatós kialakításuknak és különleges alapanyaguknak köszönhetően az egyszerűbb, klasszikus terekben és a modern, egyedi stílusú szobákban is megállják a helyüket.

Ami pedig a legfontosabb: képesek olyan hangulatot teremteni, mely számunkra otthonossá varázsolja a mindennapokat, vendégeink számára pedig igazán felejthetetlen élménnyé teszi a látogatást.

A természet szépsége és nyugalma a belső terekben

A Viaplant mennyezeti lámpák kialakítása során két fő aspektust tartottunk igazán szem előtt: a letisztult formavilágot, valamint a legtöbb lakberendezési stílushoz illeszkedő, esztétikus megjelenést.

Csillárjaink a valódi növényi részeket tartalmazó, sajátos anyagnak köszönhetően a berendezés stílusától függetlenül, szinte minden lakásban jól mutatnak.

Esztétikus megjelenésük egy elegáns, konzervatív szobabelsőbe éppúgy illeszkedik, mint egy kísérletezőbb, modernebb térbe.

Nem véletlenül, hiszen a növényi alapanyagoknak köszönhetően magukban hordozzák a természet sokszínűségét.

Ezáltal jóval többet képesek nyújtani, mint a tömeggyártott bútorok, hiszen elhozzák otthonunkba a természet nyugalmát és szépségét.

Olyan légkört teremtve ezáltal, melyre nagyon kevés világítótest képes.

Miért egyedi a Viaplant csillár?

A Viaplant mennyezeti lámpái egy szabadalmaztatott kreatív anyagból készülnek, melynek legnagyobb különlegessége, hogy valódi növényi részeket tartalmaz.

Ezáltal nem csak átvitt értelemben, de szó szerint képes beemelni a természet szépségét otthonodba.

Különböző textúráink közt az egyszerű, vágott fűtől kezdve, a kanadai aranyvesszőn és a festett szalmán át egészen a rózsáig többféle növény elérhető, így bárki megtalálhatja a számára (és otthona számára) leginkább megfelelő mintázatot, melynek segítségével olyan egyedi hangulatot teremthet, amit minden vendég elismeréssel nyugtáz és megirigyel majd.

[/col]

[/row]

[/section]