viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Növényi falburkolat, melytől igazán egyedi lesz az otthonod

 

Ha falburkolatról beszélünk, a legtöbbünknek általában azonnal a tapéta vagy a csempe jut eszébe. Abban az esetben azonban, ha azt szeretnénk, hogy otthonunknak ne legyen párja a környéken, már jóval különlegesebb és esztétikusabb lehetőségek közül is válogathatunk.

Ha unod a tapétát és valami sokkal kreatívabb és egyedibb megoldásra vágysz, a növényi textúrájú Viaplant falburkolatot különleges megjelenésével és időtálló kialakításával neked találtuk ki!

]A Viaplant magában hordozza a természetet

A Viaplant egy exkluzív, növényi alapú anyag, melyet kifejezetten modern lakberendezési célokra terveztünk.

Jellegzetessége maga a növény, annak részletei, színe és textúrája, mely szinte minden otthonban képes lenyűgözően sajátos hangulatot teremteni.

Főként különleges lámpák és bútorok tervezéséhez használjuk, azonban ezen kívül számtalan kreatív ötlet kivitelezésére alkalmas.

Többek közt egyedi kiegészítők, elegáns és fantáziadús falburkolat készítésére is.

Lenyűgöző falak, melyek bármely otthont különlegessé tesznek

A Viaplant falburkolat olyan kreatív megoldás, mely bármely lakásban képes otthonos, természetközeli atmoszférát teremteni.

Egyedi ámde letisztult megjelenésének köszönhetően a modern megjelenésű belső tereket és akár egy retro hatású nappalit is képes feldobni, különlegessé tenni.

Mivel több, különböző növényi részek felhasználásával készült textúra közül is választhatunk, így a Viaplant panelekből készült falburkolat otthonunk megjelenéséhez, hangulatához igazítható.

A konzervatívabb belső terekben és a modernebb, markánsabb megjelenésű helyiségekben egyaránt képes harmonikus légkört teremteni.

Eleagna textúránk például a zöld és a szürke megnyugtató kombinációja, mely az ezüstfa levelének és fonákjának alkalmazásával teremt izgalmas, természetközeli hangulatot, míg a Phragmit mintázat a nád terebélyes bugavirágzatával, szalma háttérrel, aranysárga-barna árnyalatával dinamikus, nyári légkört teremt az otthonodban.

Ha nem csak modern, de időtálló burkolatot is szeretnél

A Viaplant falburkolatok nem csak azok számára jelentenek ideális megoldást, akik a modern lakberendezés megszállottjai.

Azok is imádni fogják, akik igazán tartós, esztétika és minőség szempontjából is időtálló megoldást keresnek a lakás különböző helyiségeinek burkolására.

A tartós anyagoknak, a természet esztétikájának köszönhetően a Viaplant nem a múló trendeket követi, választása hosszú távra szól.

A panelekből készült falburkolat valódi személyiséget kölcsönöz otthonunknak, és lenyűgözően egyedivé, különlegessé teszi a mindennapok életterét.

[/col]

[/row]

[/section]