Barion Pixel

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Szirom-mentés Nőnapra

Viaplant x CL Flora együttműködése
 

A Viaplant elkötelezetten hirdeti ember és természet kapcsolódásának fontosságát, amely kötelék megerősítése napjainkban igen aktuálissá vált.

Nem csak a környezettudatos életmód kapott nagyobb hangsúlyt, de szűkebb életterünkben is egyre kreatívabb megoldások születnek arra, hogy a természettel szorosabb kapcsolatba kerüljünk.

A lakberendezés jó ideje kedveli a naturális színeket, a különböző organikus mintázatokat, hogy ezek révén barátságosabb, megnyugtatóbb hangulatot teremtsen.

A valódi növényi dekorációk terén pedig olyan újító megoldások születtek, mint például a vertikális zöldfalak.

A Viaplant filozófiáját viszont alapvetően határozza meg az a gondolat, hogy a minket körülvevő tárgyaink rendelkezzenek egy olyan hozzáadott értékkel, ami miatt számunkra igazán fontosak, szerethetőek és emlékezetesek lesznek.

Az alkotómunka során ehhez ember és természet viszonyára alapozunk, azokra a mondanivalókra, élményekre, emlékekre és üzenetekre, amit ez a kapcsolódás magában hordozhat. A Viaplantban megőrzött növény mesélhet múltról, fontos történelmi eseményekről, egy város és a benne élők történetéről.

Az értékek megbecsülése

A járványhelyzet miatt sok más ágazathoz hasonlóan a virágkertész szakma is kihívások elé került. Így történik ez a CL Flora szolnoki virágtermesztő-virágkötő cég esetében is, akik Ausztriába szállítanak rendszeresen nagy mennyiségben vágott virágokat.

Az idén bevezetett újabb korlátozások miatt  egy hetet csúszott az egyik szállítmány, a virágok jelentős részét nem lehetett értékesíteni, ezért kidobásra voltak ítélve.

Tárgyakat készítve belőlük azonban megmenthetőek, megbecsülve ezzel a csodálatos növényi alapanyagot, valamint a kertészek és virágkötők munkáját.

A tárgyakban megőrzött üzenet

Ugyanezt a tiszteletet és megbecsülést közvetítjük a nők felé a nemzetközi nőnapon átnyújtott virágcsokrokkal is.

A Viaplant pedig szirommentő akcióival tudja a leginkább kifejezni ezt, és többlettartalommal megtölteni tárgyait.

A valódi növények felhasználásával készült lámpák a hagyományos virágcsokrok egyedi és különleges alternatívái.

A szirmok megőrzik színeiket, átvilágítva pedig egy teljesen újszerű élményt nyújtanak.

Ha téged is érdekel egy ilyen lámpa, akkor Nőnapig kedvezményes áron veheted meg, limitált darabszámban.

[/col]

[/row]

[/section]