viaplant.com

[row width=”custom” custom_width=”800px” v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span__sm=”12″ align=”left”]

Tégy jót a lakásoddal és nyűgözd le vendégeid

 

Ha otthonodat szeretnéd saját stílusodnak megfelelően alakítani, ma már rengeteg látványos lakberendezési tárgy közül választhatsz.

Ízléses dísztárgyak, design kiegészítők, vagy akár híres festmények reprodukciói, melyek sok nappaliban vagy hálószobában jól mutathatnak.

Ha azonban valami igazán egyedire és különlegesre vágysz, válassz egyet fali lámpaképeink közül.

Biztos lehetsz abban, hogy exkluzív megjelenése miatt nem csak te fogod imádni, de még lakberendező ismerőseid is a csodájára járnak majd!

Műalkotás és hangulatvilágítás a természet erejével

Gondoltál már valaha arra, hogy otthonodat valami igazán különleges dekorációval dobd fel? Valami olyasmivel, ami egyszerre egyedi műalkotás és funkcionális dísztárgy is egyben?

Ami természetes és megnyugtató, és egy vintage stílusban berendezett hálószobában ugyanolyan jól mutat, mint ahogyan egy modern nappali tökéletes kiegészítője is lehet?

Létezhet ilyen lakberendezési tárgy egyáltalán?

A válaszunk egyértelműen az, hogy igen! A Viaplant Quadrum fali lámpakép a természet teljesítményét értelmezi újra és alkalmazza azt különleges műalkotásként.

A dekoratív, érzelmekre ható, természetet idéző felületet pedig képként és hangulatvilágításként egyaránt használhatod otthonod belső tereiben. Legyen szó akár egy meghitt hálószoba, akár egy hangulatos és modern nappali berendezéséről.

És hogy mindezt hogyan? A Viaplant anyag sajátossága az opálos áttetszőség. Ennek köszönhetően a növényi textúrákkal készülő panelek átvilágításával látványos eredmény érhető el.

A hatás pedig valami olyasmi, amit tömeggyártott dísztárgyakkal képtelenség utánozni.

Meghitt esték és kellemes hangulatú összejövetelek kelléke

Quadrum fali lámpakép megjelenésének köszönhetően meghitt és kellemes légkört teremt, szinte bármelyik otthonban. Nem igazodik a változó trendekhez, kisugárzása a természet örökérvényű szépségéből fakad. 

A hálószobában garantálja a pihentető, bensőséges légkört, fénye mellett nyugodtan, a hétköznapi stresszt magad mögött hagyva dőlhetsz hátra az ágyban

Az átvilágított növényi textúrák békés hangulatában gyönyörködve háborítatlanul elmélkedhetsz az életről és a dolgok mibenlétéről. 

De a nappaliban is tökéletes hangulatvilágítás lehet. Különleges megjelenése utánozhatatlan légkört teremt a baráti összejövetelek számára, és biztos lehetsz abban, hogy fali lámpaképedet még a stílusra legkényesebb lakberendező ismerőseid is megcsodálják. 

Hiszen a természet tökéletességén keresztül olyan élményt nyújt, mely egyszerre megnyugtató, mégis lebilincselően látványos és felejthetetlen.

[/col]

[/row]