viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Tégy olyan képet a faladra, ami nagyon keveseknek van!

 

A legtöbben szeretnénk, ha otthonunk egyedi és utánozhatatlan lenne. És mi más segíthetne jobban ennek megvalósításában, ha nem egy műalkotásnak is beillő tárgy?

A Viaplant Quadrum falikép nem mindennapi dísztárgy, melyben hatékonyan egyesül a funkcionalitás és az esztétika.

Speciális anyagának és megjelenésének köszönhetően pedig biztos lehetsz abban, hogy nem lóg a szomszéd lakásának a falán még egy ugyanolyan darab, mint a tiéd. Így igazán különlegessé teheted vele otthonodat.

Egyediség és harmónia – a tökéletes lakberendezés két alappillére

Mindnyájan jól tudjuk, hogy az otthonteremtés sokkal többet jelent, mint egyszerűen berendezni lakásunkat.

Ahhoz, hogy valahol otthon érezzük magunkat, olyan bútorokra és használati tárgyakra lesz szükségünk, melyek megadják a lakás egyedi és utánozhatatlan karakterét, mely saját személyiségünkkel, lelki világunkkal is összhangban van.

Éppen ezért otthonunk kialakítása során legtöbben a tökéletes harmónia, a vizuális egység megteremtésére törekszünk.

Praktikus és esztétikus bútorokkal és dísztárgyakkal vesszük magunkat körbe, és szeretnénk olyan környezetet teremteni, amiben szívesen töltjük szabadidőnket.

Ami motivál, felvidít, és napról napra feltölt pozitív energiákkal. Míg egyikőnknél a retro dominál, mások a vintage életérzésért rajonganak.

Mások egyszerűen a szépérzékre vagy a logikára hagyatkoznak. De végeredményben mindegy is, miben hiszünk és milyen elképzelések alapján szerezzük be bútorainkat és dísztárgyainkat.

A végeredményben ugyanis egyetlen dolog marad, ami biztos: a minket körülvevő környezet általánosságban meghatározza azt, hogy milyen lesz a közérzetünk.

Minél különlegesebb dolgok vesznek minket körbe, annál különlegesebbnek érezhetjük magunkat mi is. Egy egyedi és letisztult módon berendezett otthon pedig a látogatók számára is magabiztos, határozott, és nem utolsó sorban jó ízléssel megáldott egyéniséget tükröz.

Az egyediség viszont önmagában még nem feltétlenül elegendő ahhoz, hogy jó közérzettel éljünk.

Gondolnunk kell arra is, hogy a minket körülvevő tárgyak kiegyensúlyozottságot árasszanak és összhangban legyenek egymással, valamint környezetükkel.

Az egyediség viszont önmagában még nem feltétlenül elegendő ahhoz, hogy jó közérzettel éljünk. Gondolnunk kell arra is, hogy a minket körülvevő tárgyak kiegyensúlyozottságot árasszanak és összhangban legyenek egymással, valamint környezetükkel.

Miért különleges a Viaplant Quadrum?

A Viaplant Quadrum világító falikép több, mint egyszerű világítótest, vagy egyszerű, tömeggyártott dísztárgy.

Kialakításának köszönhetően egyedi és különleges, megjelenése pedig harmóniát, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot áraszt. A legmodernebb otthonban is képes meghitt, természetközeli hangulatot varázsolni, szinte pillanatok alatt.

Legnagyobb különlegessége, hogy egyszerre működő hangulatvilágítás és egyedi dísztárgyként is funkcionál.

A növényi részek felhasználásával készülő Viaplant panelek opálos áttetszősége ugyanis lehetővé teszi, hogy az átvilágított anyag különleges és látványos hangulatot teremtsen.

A Quadrum falikép a növényi részek kreatív felhasználásán keresztül természet alkotta teljesítményt egyfajta műalkotásként jeleníti meg.

Mivel a panelek minden esetben valódi növényi részek felhasználásával készülnek, így minden Viaplant falikép egyedi és utánozhatatlan. Olyan, mintha birtokba vennéd a természet egy darabját.

Segít abban, hogy otthonodat egyedivé és utánozhatatlanná varázsold, és olyan kisugárzást teremts, mely igazán különlegessé teszi a legegyszerűbb hétköznapokat is.

[/col]

[/row]

[/section]