VIAPLANT

COLUMNA

Mennyezeti, asztali és állólámpák, valamint világító bútorok

A COLUMNA lámpák és bútorok kialakítása során célunk a letisztult formavilág, az egyszerű kezelhetőség, valamint az anyag látványának megfelelő érvényesülése volt.

A bútorok és asztali lámpák talpai felületkezelt fenyő tömörfából, a búrák Viaplant kompozitból készülnek.

VIAPLANT

HEDRON

Mennyezeti, asztali és padlólámpák

Hedron Play rózsa asztali lámpa

A HEDRON lámpák kialakítása során az esztétikai szempontok mellett a praktikusságot sem tévesztettük szem elől. A hangulatvilágítások dekoratív megoldásai mellett a továbbfejlesztett verziónk funkcionális fényének köszönhetően új lehetőségeket kínál a felhasználó számára.

A HEDRON lámpák könnyen kézbe és ölbe vehetők, akkumulátoros verzióját pedig akár a teraszra vagy a kertbe is kivihetjük.

VIAPLANT

OBLIQ

Világító éjjeliszekrény és dohányzóasztal

Az OBLIQ bútorok kialakításában a növényi textúrák, a fény és a kiemelkedő funkcionalitás hármasa egyesül. Klasszikus arányaiknak köszönhetően határozottságot, eleganciát és harmóniát sugároznak, az átvilágított növényi részek színe és textúrája pedig nyugalmas és érzelmes hangulattal tölti meg otthonunkat.

VIAPLANT

QUADRUM

Világító fali képek és padlólámpák

Quadrum fali lámpa

A Viaplant panelek egyik sajátossága az opálos áttetszőség. Ennek köszönhetően az anyag átvilágításával látványos eredményt tudunk elérni. A QUADRUM fali lámpaképek úgy kezelik a természet teljesítményét, mint egy valódi műalkotást.

A dekoratív, természetet idéző felület faliképként, valamint hangulatvilágításként is képes funkcionálni belső tereinkben

VIAPLANT

LIBRO

Asztali, fali és állólámpák

A statikus felépítést és a hangulatvilágítási funkciót meghaladva a Libro lámpák fényforrása ideálisan irányítható  a megvilágítani kívánt területre. Díszítő és hangulati értéke mellett funkciója szerint olvasólámpa is lehet, az állólámpák pedig képesek nagyobb belterek megvilágítására is.