viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Ügyfeleink kedvence, a világító éjjeliszekrény

 

Az éjjeliszekrény olyan bútordarab, mely alapvetően egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Rengeteg praktikus tárolási funkciót képes ellátni. Így nem véletlen, hogy ma már hálószobánk hangulatától függően különböző formájú, méretű és többféle anyagból készült lehetőségek közül választhatunk, ha betévedünk egy bútorkereskedésbe. De mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy egy igazán jó éjjeliszekrény nem csak funkcionális bútordarab, de akár dísztárgy is lehet?

Hogy a hálószoba egyik legfontosabb berendezési kelléke nem kell, hogy unalmas legyen, hiszen hangulatos, különleges és érdekes is lehet egyben?

Most bemutatjuk a Viaplant Obliq világító éjjeliszekrényt, mely ügyfeleink egyik kedvenc bútordarabja és azt is megtudhatod, miért imádják annyian.

A jó éjjeliszekrény nem csak hasznos, de stílusos is egyben

A hálószoba lakásunk egyik legfontosabb pontja. Ez az a hely, ahol napról napra megpihenünk, feltöltődünk és felkészülünk a hétköznapok kihívásaira. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen hangulatot áraszt, milyen bútorokkal vesszük benne körbe magunkat.

A tömeggyártott bútordarabok praktikusak lehetnek, azonban megjelenésük az esetek többségében túlságosan egyszerű és sablonos.

Sokan éppen ezért döntenek a designer bútorok mellett, melyek funkciójukat és külsejüket tekintve is képesek jobban alkalmazkodni az egyedi igényekhez.

Viaplant Obliq éjjeliszekrény egyik sajátosságát is a bútor stílusos kialakítása jelenti. Klasszikus arányai eleganciát sugároznak, és letisztult megjelenésének köszönhetően szinte minden belső térbe képes beilleszkedni.

Ezáltal a legtöbb lakásban olyan egyedi, otthonos hangulatot varázsol, melyre egy tömeggyártott bútordarab soha nem lenne képes.

Ha igazán egyedi bútorra vágysz, a világító éjjeliszekrényt neked találták ki!

Viaplant Obliq azonban nem csak letisztult formavilágának köszönheti azt, hogy igazi közönségkedvenc vált belőle.

A bútordarab ugyanis a különleges Viaplant anyagból készül, mely valódi növényi részeket tartalmaz. Ezáltal textúrája minden egyes darab esetében egyedi, átvilágítva pedig igazán különleges, egyedülálló megjelenést biztosít a bútor számára.

Viaplant Obliq éjjeliszekrény kellemes hangulatvilágításként is használható, hiszen nyugalmas és érzelmes atmoszférát teremt a lakásban, mely segít a mindennapos relaxációban és ellazulásban.

Használatával biztosak lehetünk abban, hogy miénk lesz a környék legegyedibblegtökéletesebb hálószobájaLegyen szó akár letisztult, skandináv stílusú, akár könnyed, vintage bútorokkal berendezett vagy épp modern, a legújabb divat szerint lakrész kialakításáról.

 

Nem csoda tehát, hogy lakásuk berendezése során az igazán különleges légkör megteremtésére vágyó ügyfeleink egyik legnagyobb kedvence a Viaplant Obliq világító éjjeliszekrény, illetve a bútor „nagyobb testvére”, a világító Obliq dohányzóasztal.

[/col]

[/row]

[/section]