Barion Pixel

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Világítás növényekkel? Igen!

 

Világító növények, ráadásul a saját nappalidban? Mennyezeti csillár nádból vagy épp szalmából?  Furcsán hangzik, de nem kell magad valami furcsa science-fiction történetbe képzelned ahhoz, hogy ez valóság legyen.

A Viaplant különleges lámpái ugyanis a fény mellett a természet sokszínűségét is elhozzák otthonodba. Mindezt azért, hogy a nappalidban lévő csillár olyan fénnyel boríthassa be a lelkedet, mint korábban még semmi.

 

Miért más egy Viaplant lámpa, mint a többi design bútor?

  • Mert egyedi alapanyagot használunk

Manapság rengeteg egyedi bútorral találkozhatunk a piacon. Ezek közt akadnak olyanok, melyek nem csak használati tárgyak, de komoly iparművészeti alkotásnak is beillenek. A legtöbb ezek közül azonban csak megjelenését tekintve különleges, hiszen hétköznapi anyagok felhasználásával, fémből, vagy műanyagból készül.

A Viaplant lámpák ezzel szemben már kialakításukat tekintve sem nevezhetők hétköznapinak. Egy teljesen egyedi és szabadalmaztatott, növények felhasználásával készülő anyagból állítják elő, mely korábban nem látott, kreatív megoldások előtt nyitja meg a kaput.

Olyan különleges eljárással készülnek, melynek segítségével olyan hétköznapi növényi részek válnak hasznosíthatóvá, melyekről korábban nem is gondoltad volna. Hogy a nyári tippan egy mindennapi használati tárgy része legyen? Hogy a mennyezeti csillár széna, rózsaszirmok, vagy vágott fű felhasználásával készüljön?

  • Mert a természet a mindenünk

A Viaplant lámpák nem imitálják a természetet, hanem azonosak azzal. Valóságos növényi részekből készülnek, átvilágításuk pedig lenyűgöző, egyedi hangulatot kölcsönöz bármely otthon számára.

A Viaplant lámpái tehát nem csak a formájuk vagy a megjelenésük miatt mások, mint a többi designer lámpa a piacon. Minden darab egyedi és magában hordoz egy darabot a minket körülvevő természet sokszínűségéből. Mindezt környezettudatos és fenntartható módon, kizárólag hazai alapanyagok felhasználásával.

  • Mert nem csak az esztétikára törekszünk

Lámpáink és bútoraink megtervezése során különösen nagy figyelmet fektettünk arra, hogy azok ne csak szépek, de praktikusak is legyenek. Ügyfeleink így egyszerre kapnak funkciójukban teljes használati tárgyat és dísztárgyat, mely egyedi, tartós és szemet gyönyörködtető is egyben.

Mi hiszünk abban, hogy a minket körülvevő környezet alapvetően határozza meg hangulatunkat, így az olyan, hétköznapi tárgyak is nagy hatással lehetnek napjainkra, mint egy mennyezeti csillár. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen bútorokkal és dísztárgyakkal rendezzük be otthonunkat.

Miért választják mások a Viaplant lámpáit?

]Egy Viaplant lámpa mindenki számára mást jelent. Van, aki a természet egy darabját szeretné becsempészni vele otthonába, míg mások egy különleges megjelenésű, dísztárgyként is funkcionáló lámpát vagy bútort szeretnének, mely képes az egész lakást hangulatossá tenni.

De egyedi megoldásaink segítségével az életre szóló élmények megőrzésében is segítünk. Például egy esküvői csokor, vagy az első randevút jelképező rózsa újragondolásával, felhasználásával.

[/col]

[/row]

[/section]