viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Világítsd be úgy a nappalidat, hogy alig várd, hogy este legyen!

 

A nappali a lakás legfontosabb pontja. Itt zajlik az élet, itt fogadjuk a vendégeket, este pedig itt lazulhatunk el egy jó film vagy könyv társaságában.

Éppen ezért a te nappalid is megérdemli azt, hogy különleges legyen.

Ha szeretnéd, hogy otthonod középpontja az a hely legyen, ahol a család minden tagja és a vendégek is szívesen töltik idejüket, egyedülálló hangulatú Columna lámpáinkat neked találtuk ki, hiszen fényükkel a nappalid új életre kel!

Hogyan válasszunk lámpát a nappaliba? 

Mivel a nappali a lakás legfrekventáltabb pontja, ezért berendezése során a funkcionalitás és a design egyaránt fontos szerepet játszik.

Mindenképp szükségünk lesz olyan központi világításra, mely elegendő fényt biztosít a teljes helyiség bevilágításához.

Hogy a központi világításra milyen megoldást választunk, az nagyban függ nappalink méretétől és berendezésétől.

A legjellemzőbb erre a célra általában a különböző fajta csillárok és mennyezeti lámpák használata.

A meghitt hangulat különösen fontos a hosszú, téli estéken, amikor szabadidőnk nagy részét otthon töltjük. A központi világítás mellett érdemes ezért olyan kiegészítő fényekről is gondoskodnunk kell, melyek képesek megteremteni a kellemesen meleg, otthonos atmoszférát.

Erre a célra különböző fajta világítótestek közül válogathatunk. A fali lámpák és az asztali lámpák jó megoldást jelenthetnek, azonban általában kevésbé látványosak és kevesebb fényt biztosítanak, mint egy padlólámpa.

A tökéletes padlólámpa, mely minden otthonban jól mutat 

Otthonunk ízléses berendezése nem egyszerű feladat, hiszen a bútorok és berendezési tárgyak összeválogatása során oda kell figyelnünk az összhangra.

Éppen ezért a tökéletes harmónia megteremtéséhez jól meg kell gondolnunk, milyen padlólámpát választunk, hiszen ami a katalógusban elegáns és megnyerő, nem biztos, hogy a valóságban is tökéletesen illeszkedik egy helyiség légköréhez.

Egy jó állólámpa kiválóan alkalmas arra, hogy tévézés közben háttérvilágításként szolgáljon, de a nyugtató, békés atmoszféra megteremtése céljából is ideális. Fénye nem túl éles, kellemes a szemnek, és nem utolsó sorban egyfajta világító dísztárgyként is tekinthetünk rá.

A Viaplant Columna padlólámpa egyedi megjelenésének köszönhetően szinte minden otthonban jól mutat.

A növényi textúráknak köszönhető természetközeli külső képes akár egy modern, skandináv stílusú, vagy egy konzervatívabb, retro berendezésű szobát is feldobni, megtölteni élettel.

Diszkrét fényével tökéletes hangulatvilágítás, melynek fénye különlegesen hangulatossá, meghitté varázsolja estéinket.

[/col]

[/row]

[/section]