viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Könnyebbé tesszük az éjszakáidat. Kényeztesd magad világító éjjeliszekrénnyel!

 

Az éjjeliszekrény minden otthon elmaradhatatlan kelléke. Ha igazán különleges darabot szeretnénk, akkor nem csak egy egyszerű bútort, de egyben egy látványos dísztárgyat is kaphatunk a pénzünkért cserébe.

Most megmutatjuk, milyen is az, amikor a design és a praktikus megoldások találkoznak, és egyetlen bútordarabban egyesülnek.

Íme, a Viaplant világító éjjeliszekrénye és dohányzóasztala!

A hálószoba és a nappali fénypontja is lehet a világító bútor

Az OBLIQ bútorcsaládot különleges, világító bútorok alkotják. Két tagja a világító éjjeliszekrény és a világító dohányzóasztal.

Ezek a bútorok kialakításukban egyesítik a növényi textúrák természetességét, a fény szépségét és a tökéletes funkcionalitást.

Tervezésük során leginkább arra törekedtünk, hogy a természet sokszínűségét és utánozhatatlan hangulatát egyedi bútorok formájában csempésszük be az emberek otthonába, egyedi, utánozhatatlan, meghitt hangulatot teremtve.

Az egyszerű, letisztult kialakítású éjjeliszekrénybe épített diszkrét fényforrás a panelek növényi textúrájának átvilágításával igazán egyedi, semmihez sem fogható hangulatot varázsol a lakásban.

Az OBLIQ bútorcsalád tagjai éppen ezért bármilyen stílusú hálószobában vagy egyéb helyiségben megállják a helyüket.

Nem csak szép, de praktikus is

Egy világító bútor egyszerre hangulatvilágítás, dísztárgy és teljes értékű bútor is egyben, melynek legnagyobb előnyét megjelenése mellett a funkcionalitás jelenti.

Egy világító éjjeliszekrény hangulatos fényével például kiváló megoldás lehet abban az esetben, ha éjszaka felébredve nem szeretnénk azt, hogy az éjjeli lámpa éles fénye bántsa a szemünk. A fényerő és szíhőmérsélet távirányítóval szabályozható, így nem csak hangulatossá, de könnyebbé is képes tenni az éjszakáinkat.

A nyugodt, meghitt estéken pedig megismételhetetlen hangulatot teremt a lakásban, kellemes fénye lehetővé teszi azt, hogy tökéletesen ellazuljunk mellette.

Sőt, kiváló választás lehet akár egy gyerekszobába is, hiszen megnyugtató, enyhe fénye mellett a gyerekeknek sem kell többé félnie a sötétben és nyugodtan aludhatnak minden éjszaka.

Mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot

A különleges Viaplant anyagból készült OBLIQ világító bútorok több textúrával is beszerezhetők.

Ez garantálja azt, hogy egyéni ízlésünk és preferenciánk szerint választhassunk a letisztultabb, homogénebb tónusok, valamint az izgalmas, különleges formavilággal rendelkező mintázatok közül.

Ha igazán különleges design bútort keresel, a Viaplant világító bútorai tökéletes választást jelentenek.

Hiszen egyedi megjelenésüknek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy nem csak funkciójukat képesek kiválóan beölteni, de otthonod kivételes, nem mindennapi díszévé is válhatnak egyben.

[/col]

[/row]

[/section]