Barion Pixel

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Milyen az a nappali, amiben Viaplant lámpa világít? Megmutatjuk! 

 

Valódi növényi részek felhasználásával készülő világítótestek. Amikor a legtöbben először hallják ezt, nem hisznek a saját fülüknek, és el sem tudják képzelni, milyen lehet egy Viaplant lámpa. Az élmény valóban annyira különleges, hogy elsőre nehéz lehet elképzelni, pedig a Viaplant lámpáknak köszönhetően a te nappalidban vagy a hálószobádban is ott lehet egy darab a természetből.

Most mutatunk néhány különleges szobabelsőt, ahol Viaplant lámpa teszi igazán különlegessé és hangulatossá az estéket.

 

Letisztult formák, elegáns hangulat 

 

A Viaplant asztali lámpái természetes megjelenésüknek és letisztult formáiknak köszönhetően a legmodernebb és a legelegánsabb szobabelsőbe is képesek tökéletesen beilleszkedni.

Korszerű design bútorok és használati tárgyak társaságában legalább annyira jól mutatnak, mint egy régies, „vintage” stílusban berendezett nappaliban vagy hálószobában.

A Columna asztali lámpa többféle növényi mintázattal is elérhető. A teljesen természetes hatású nád vagy vágott fű mellett például festett széna textúra is választható, így az átvilágított felület többféle színben tündökölve, különböző hangulatot áraszthat. Az, hogy milyen mintázatot választunk, kizárólag egyéni ízlésünktől függ.

 

Extravagáns természetközeliség 

 

A Viaplant lámpái bárkinek képesek az otthonába csempészni egy darabot a természetből.

Ha szereted a növényeket és szeretnél igazán egyedi, világítást a „házi dzsungelbe”, akkor azért fogod őket imádni.

Ha pedig nincs időd és energiád arra, hogy gondját viseld egy valódi szobanövénynek, akkor pedig azért.

A Viaplant ugyanis igazán különleges módon, egy teljesen egyedi használati tárgy formájában hozza be lakásodba a természetet. Annak színeit és textúráit, így extravagáns alternatívája a szobanövényeknek.

 

Nyugodt éjszakák, bensőséges hangulat 

 

Mire van szükség egy igazán meghitt, békés estéhez? Egy jó filmre, egy kellemes italra, és némi hangulatvilágításra, ami biztosítja az idilli atmoszférát!

A növényi részek felhasználásával készült panelek átvilágítva igazán különleges, egyedi hangulatot árasztanak magukból, és bármely otthonban képesek kellemes, meghitt légkört teremteni.

A Viaplant asztali lámpák és világító bútorok egyaránt funkcionálhatnak hangulatvilágítás, dísztárgy, vagy akár olvasólámpaként is.

 

Az eklektikus otthonokat is feldobják

 

A Viaplant panelekből készült világítótestek innovatívak, de ez nem jelenti azt, hogy csupán a hipermodern nappalikban vagy hálószobákban lenne helyük. A legegyszerűbb, minimalista otthonokat is feldobják, de természetességüknek köszönhetően szinte bármely szobabelsőbe beillenek. Képesek feldobni a vidéki vagy különféle etno-stílusú otthonokat, modernségük ellenére a vintage életterek ékességévé is válhatnak.

 

A különböző színeknek és textúráknak köszönhetően bárki megtalálhatja a személyiségéhez és otthona hangulatához leginkább illő darabot.

Így nincs olyan lakás, melyet egy Viaplant panelekből készült asztali lámpa vagy világító bútor ne tudna igazán egyedivé és lakályossá tenni.

[/col]

[/row]

[/section]